Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Wat is een bartender

Veel personen zullen je zeggen dat een bartender of barman enkel de persoon is welke de drankjes achter een bar klaarmaakt, maar wij kunnen uit ervaring zeggen dat een barman veel meer is dan dat. Natuurlijk schenkt de bartender je drankjes in, maar een goede bartender zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn of haar gasten een geweldige avond hebben.

Wat kan je als bartender doen?

Uiteraard is dit heel erg afhankelijk van de desbetreffende avond en in welke kroeg of discotheek je werkt. Hieronder een aantal eigenschappen die elke bartender zou moeten beheersen.

Mixologist

Natuurlijk kan je als bartender het perfecte biertje tappen met de juiste hoeveelheid schuim, maar wat als je gasten een ander drankje willen? Een bartender moet weten hoe verschillende dranken smaken en welke goed te combineren zijn voor een heerlijke cocktail of shotje.

Entertainer

Een biertje tappen of een drankje inschenken kan iedereen, maar de kunst is om ervoor te zorgen dat dit spectaculairder gebeurt met je eigen stijl. Combineer je bartender skills eens met flairtending. Dit hoeven natuurlijk geen uitgebreide ingewikkelde routines te zijn, maar een kleine show zal de beleving van je gasten zeker verhogen.

Barblade

Een barblade – speedopener – is een onmisbare tool voor iedere bartender. De barblade is in feite een opener die veel sneller werkt dan een traditionele opener. Daarnaast kan je de barblade gebruiken om iets meer flair in je barwerk te stoppen.

Naar Cocktialshakers

Barlepel

De barlepel is een belangrijke tool voor iedere bartender. Naast het gebruikelijke roeren van je drankjes kan de bartender er ingrediënten mee toevoegen aan drankjes en uiteindelijk eerst zelfs proeven voordat je het drankje uitserveert. Zo zorg je ervoor dat je drankje heerlijk smaakt en je gasten terugkomen voor meer.

Naar Flairbottles

Cocktailshaker

Iets waar iedere bartender mee moet kunnen werken is een cocktailshaker. Er zijn verschillende cocktailshakers waarmee je heerlijke cocktails kan maken. Leer deze beheersen en maak de lekkerste drankjes voor je gasten klaar.

Naar Cocktialshakers

Paketten

Bekijk al onze paketten