Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00

Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Betalingsmogelijkheden


Barspullen accepteert de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Ideal
  • Achteraf betalen (via Billink)
  • Creditcard
  • Gift cards (VVV Giftcard - YourGift)
  • Bancontact / Mister Cash
  • KBC/CBC-Betaalknop
  • Belfius Direct Net
  • ING Home'Pay

Barspullen streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie (www.mollie.com). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. Daarbij biedt Mollie de mogelijkheid dat wanneer u via een mobiel apparaat (smartphone of tablet) een bestelling plaatst en middels Ideal de betaling voldoet u direct via uw vertrouwde betaal app van uw bank de transactie kan voldoen.Ideal

Ideal is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in Nederland. Met Ideal kunt u betrouwbaar en veilig al uw online aankopen uitvoeren en kunt u afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDEAL betalen!Achteraf betalen (via Billink)

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink uw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar & snel!

Wanneer u Billink achteraf betalen als betaalmethode heeft gekozen ontvangt u van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. U dient uw betaling te verrichten aan de hand van deze e-mail.VVV Giftcard

Het is mogelijk om bij Barspullen je gehele bestelling, of een deel ervan te betalen middels de VVV giftcard. Vul op de betaalpagina je kaartnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kan je bijbetalen met iDEAL. Als er een bedrag over blijft zal dit worden teruggezet op je cadeaukaart voor een volgende aankoop bij ons of een andere deelnemende winkels.
Na het gebruiken van de VVV Giftcard kan uw bestelling enkel worden geruild voor shoptegoed op Barspullen en niet tegen enige geldelijke vergoeding. Betalen met een cadeaukaart is gratis.Bancontact / Mister Cash

Mister Cash is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in België. Bent u aangesloten bij een van de volgende banken in België: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank, dan kunt u gebruik maken van Mister Cash.

KBC/CBC-Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.
Nadat u de KBC/CBC-Betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. u bent hierbij verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.