Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond
Barspullen streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze payment service provider voor het afhandelen van betalingen is Mollie (www.mollie.com). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie de modernste beveiliging- en versleutel gereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. Daarbij biedt Mollie de mogelijkheid dat wanneer u via een mobiel apparaat (smartphone of tablet) een bestelling plaatst en middels Ideal de betaling voldoet u direct via uw vertrouwde betaal app van uw bank de transactie kan voldoen.

Een payment service provider (PSP) helpt webwinkels om online betalingen aan te kunnen bieden aan klanten. Een webwinkel kan er natuurlijk voor kiezen om dit via een bank te laten lopen, maar die rekenen in veel gevallen hoge tarieven en daarnaast moet een webwinkel alle diverse banken en betaalmethodes zelf inbouwen in de webwinkel.

Mollie is een PSP die Barspullen.nl helpt om al het betaalverkeer te regelen. Zo kunnen wij de beste, nieuwste en meest veilige betaalopties bieden aan onze klanten.

 • iDEAL
  Ideal is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in Nederland. Met Ideal kunt u betrouwbaar en veilig al uw online aankopen uitvoeren en kunt u afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 • Creditcard
  U kunt bij ons middels Visa, Mastercard American Express uw bestelling betalen. Zo is uw bestelling verzekerd en hoeft u pas later de bestelling te betalen.
 • Bancontact / Mister Cash
  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Betalen via Mister Cash is kosteloos en zal geen vertraging opleveren.
 • KBC/CBC
  De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaal oplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.
  Nadat u de KBC/CBC-Betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. u bent hierbij verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.
 • Belfius Direct Net
  Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.
 • Sofort
  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat er een extra account aangemaakt dient te worden. Vanuit hier kan er rechtstreeks geld overgemaakt worden van de eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.
 • Apple pay
  Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, in apps en online. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.
 • ING Home’Pay
  ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.
 • Achteraf betalen (via Billink)
  Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink uw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar & snel!
  Wanneer u Billink achteraf betalen als betaalmethode heeft gekozen ontvangt u van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. U dient uw betaling te verrichten aan de hand van deze e-mail.

VVV Cadeaukaart & YourGift card
Het is mogelijk om bij Barspullen je gehele bestelling, of een deel ervan te betalen middels de giftcards. Vul op de betaalpagina je kaartnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kan bijbetaald worden middels een andere online betaalmethode. Als er een bedrag overblijft zal dit worden teruggezet op je cadeaukaart voor een volgende aankoop bij ons of een van de andere deelnemende winkels.
Na het gebruiken van de Giftcard kan uw bestelling enkel worden geruild voor shoptegoed op Barspullen en niet tegen enige geldelijke vergoeding. Betalen met een cadeaukaart is gratis.

Wij crediteren bestellingen altijd op de rekening waarmee de order is betaald. Dit om fraude te voorkomen.