Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Flairtending Barspullen

Populaire flairtending producten

Diverse Flairtending tools

Barblades

De barblade - ook wel speedopeners genoemd - helpt je met het snel en correct openen van flesjes, maar een barblade kan ook worden gebruikt om kleine trucjes mee uit te voeren. Zo maak je met een simpele beweging het openen van een flesje net even wat spectaculairder.

Flairbottles

De flairbottle is een kunststof namaakfles. Deze is bedoelt om in eerste instantie mee te oefenen voordat je een echte volle fles drank gebruikt.

Strainers

De strainer wordt tezamen met de boston shaker gebruikt. De Cobbler shaker heeft een ingebouwde strainer (zeefje). De strainer zorgt ervoor dat je drankje helder blijft en zeeft de troebel makende ingrediënten uit je drankje. Schenk je boston shaker leeg over een strainer in een glas. Zo krijg je een perfect helder drankje.

Cocktailshakers/ Boston shakers

Cocktail shakers zijn een onmisbaar attribuut in elke cocktailbar, zowel in een kroeg als thuis. Je maakt de lekkerste cocktails en mixed alles gemakkelijk, snel en elegant door elkaar.

mix glazen

Barlepel / cocktail lepels

De cobbler shaker - ook wel manhatten shaker genoemd - is een cocktail shaker die uit drie delen bestaat. Deze shaker kan je gebruiken om je cocktails in te mixen, maar ook om je cocktails gemakkelijk, snel en elegant in een glas te schenken.

Wat is Flairtending?

Flairtending - ook wel flair bartending genoemd - is een vorm van entertainment waarmee de bartender de drankjes met een show bereid voor zijn/haar gasten. Inmiddels is flairtending zo populair dat er een groot assortiment aan attributen beschikbaar zijn. Het assortiment bestaat onder andere uit flairbottles, barblades en cocktailshakers. Deze attributen kan de flairtender gooien, spinnen e.d.. Hierdoor wordt het bereiden van een drankje een echte beleving voor gasten en zullen de gasten uitkijken naar het volgende drankje.

Wanneer je net begint met flairtending zal het met enig regelmaat gebeuren dat je attributen laat vallen. Denk er daarom aan om te oefenen met producten die hier speciaal voor zijn ontworpen. Maak bij het oefenen gebruik van flairbottles welke zijn gemaakt van hard kunststof en daardoor tegen een stootje kunnen en niet zomaar kapot vallen. Door het oefenen met deze speciale producten kun je voorkomen dat een volle fles drank tijdens het in de praktijk brengen van je ‘moves’ voor gasten per ongeluk kapot valt. 

Een belangrijke tip voordat je begint met oefenen: let op de vloer!. Hoewel een flairbottle, barblade of cocktailshaker niet snel kapot zal vallen kunnen deze wel deuken in een vloer bezorgen. Oefen dus buiten op het gras of leg iets over de vloer om deze te beschermen.