Op dit moment is her helaas niet mogelijk om uw bestelling af te ronden. Onze excuses voor het ongemak.

Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Cocktail glazen

Cocktail glazen

Onderdelen 1 tot 28 van totaal 57

per pagina

Aantal producten 57
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 28 van totaal 57

per pagina

Aantal producten 57
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cocktailglazen van Barspullen

Er zijn cocktailglazen voor allerlei verschillende soorten cocktails en een overheerlijke, zelfgemaakte cocktail hoort geserveerd te worden in het juiste cocktailglas! Omdat er tegenwoordig heel veel verschillende soorten cocktails bestaan, is een cocktailglas verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is van belang om van te voren na te gaan wat voor type cocktail u tijdens het feest wilt serveren. Is het bijvoorbeeld wel of geen bruisende cocktail? Dient er ijs bij te worden geserveerd? En de hoeveelheid siroop en alcohol en de opbouw van de cocktail spelen bij de keuze van het juiste cocktail glas tevens een belangrijke rol!

Cocktailglas

Wanneer moet u welk cocktailglas gebruiken? Het meest bekende cocktailglas is de Martini cocktailglas met brede V-shape. Dit is een veelgebruikt en elegant cocktailglas dat lekker in de hand ligt door het lange statief. Hierdoor wordt de cocktail niet warm en kan deze gebruikt worden voor heel veel verschillende cocktails, zoals Dry Martini, Cosmopolitans, Pink Lady’s en vele anderen. Dit cocktailglas is bij barspullen verkrijgbaar. Een andere bekende is het Margerita cocktailglas in de vorm van een sombrero. Dit glas is geschikt voor cocktails die geserveerd dienen te worden met ijs, zoals Margerita’s en Daiquiri’s.

Cocktailglazen kopen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct online de gewenste cocktailglazen kopen! Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, ontvang u uw cocktailglazen de volgende werkdag al in huis, waardoor u direct aan de slag kunt met het serveren van de heerlijkste cocktails! Naast prachtige cocktailglazen kopen, bent u bij Barspullen aan het juiste adres voor wijnglazen, bierglazen, cognac glazen en nog veel meer! Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.