Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Shot glazen

Shot glazen

Onderdelen 1 tot 28 van totaal 34

per pagina

Aantal producten 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 28 van totaal 34

per pagina

Aantal producten 34
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Shotglazen

Een Shotglas is een klein glas dat oorspronkelijk is ontworpen om sterke drank “spirits” in af te meten en om direct vanuit het glas op te drinken "een schot".

Vandaag de dag zijn “shotjes” niet meer weg te denken bij een gezellig avond met vrienden en tijdens het uitgaan. Er zijn een tal van variaties op het klassieke shotje. Zo worden er steeds meer shotjes gemixed en wordt er niet enkel meer 1 type sterke drank gebruikt. Om de avond helemaal perfect te maken hebben wij van Barspullen een enorm uitgebreide collectie, een oneindige diversiteit aan verschillende shotglaasjes. Van shooters, tot tequilaglazen en jeneverglazen of hoe onze oosterburen ze noemen schnapps glaasjes!

Let erbij dat een ongeschreven regel stelt dat: hoe kleiner het glaasje, hoe groter het alcoholpercentage.

Het formaat van dit kleine duiveltje maakt wel duidelijk waarvoor het bedoeld is. Ideaal om in één teug leeg te drinken. Toch worden deze kleine glaasjes ook gebruikt voor andere gelegenheden, dan het snelle drinkwerk.

Borrelglaasjes

Naast shotjes worden deze glaasjes ook gebruikt om een borreltje uit te drinken. Shotglaasjes worden ook wel borrelglaasjes genoemd. Een borreltje drink je natuurlijk op een borrel. Zo een bijeenkomst waarbij vaak kleine drankjes (in borrelglaasjes) en hapjes worden geserveerd. Niet per se een formele gelegenheid maar wat anders dan een shotje nemen in de kroeg. Wil je liever meer genieten van je drankje, in plaats van het achterover te slaan? Neem dan ook een kijkje bij onze tasting en borrelglazen