Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Libbey Tiki ananas Cocktailglas 470 ml

Productinformatie Libbey Tiki ananas Cocktailglas 470 ml

Libbey Tiki ananas Cocktailglas 470 ml

Dit mooie Tiki glas in de vorm van een ananas is een super leuk alternatief om al uw cocktails in te serveren. Van diverse tiki cocktails tot aan de lekkere zomer cocktails. Heeft u even geen zin in een lekkere cocktail of wilt u de kamer wat opvrolijken? Dan kunnen de tiki Ananas glazen ook gebruikt worden als vaas voor bloemen of kunt u er een waxine lichtje in plaatsen. Zo zijn deze Tiki Pineapple glazen geschikt voor veel verschillende doeleinden!

Kenmerken:
✔ Inhoudsmaat: 470 ml
✔ Hoogte: 145 mm
✔ Diameter: 90 mm

✔ Materiaal: Glas
✔ Kleur: Transparant

✔ Merk: Libbey
✔ Serie: Tiki
✔ Type glas: Cocktail glas

✔ Vaatwasmachine veilig: Ja

Wat is een Tiki glas?

Een tiki glas is een glas welke gebruikt wordt bij het serveren van diverse Cocktails die gebaseerd zijn op de Polynesische en tropische thema’s. Deze glazen hebben altijd een tropische uitstraling waaronder gezichten welke gebaseerd zijn op de paas eilanden, maar ook op diverse tropische elementen.

Korte informatie

Product code56880 / 992021
MerkLibbey
MateriaalGlas

Cocktail recept: Perfect Pineapple Tiki
Ingrediënten:
  • Bruine rum (45 ml)
  • Halve banaan
  • 2 verse schijven ananas
  • Rietsuiker (2-3 barlepels)
  • Verse sap van een halve limoen
  • Angostura bitters (3 druppels)
Hoe maak je de Perfect Pineapple Tiki:
Voor deze tiki begin je met een koekenpan. De banaan en de ananas ga je namelijk eerst gekarameliseerde met 2-3 barlepels rietsuiker. Verwarm de pan met een klontje boter. Voeg daarna schijfjes banaan en ananas toe. Strooi hier 2 theelepels rietsuiker over. Even laten bakken en daarna overgieten met 1 deel bruine rum. Let goed op met het vuur. Als je mooie gekarameliseerde stukjes banaan en ananas hebt dan doe je ze in de blender. In de blender voeg je nog een half deel versgeperste limoen toe en nog een half deel rum en crushed ice. Even goed blenden tot het 1 mooi vloeibaar geheel wordt. Dit schenk je uit in je tiki glas* gevuld met ijs. Tot slot nog even druppelen met angostura bitters. En mooi garneren zodat het echt een Perfect Pineapple Tiki wordt!