Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u op zoek naar een grote partij glaswerk, bar artikelen of naar een specifiek product? Wij van barspullen kunnen u, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte aanbieden. Graag willen wij u verzoeken om ons een e-mail te sturen met daarin het artikelnummer, productnaam, aantal en eventueel een uiterste leverdatum. Wij zullen uw offerte dan in behandeling nemen en u, uiteraaard, zo snel mogelijk een persoonlijk aanbod doen.

  • E-mail: klantenservice@barspullen.nl

Special voor Horeca en grootgebruik

Heeft u een eigen onderneming waarin u veel glaswerk en barartikelen gebruikt dan kunt u een aangepaste account bij ons krijgen. Dit account is speciaal voor ondernemingen die met grote regelmaat glaswerk en/of barartikelen bestellen. Wilt u een bedrijfsaccount op onze webwinkel dan verzoeken wij u ons een e-mail te sturen met daarin uw bedrijfsgegevens en contactinformatie. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

  • E-mail: klantenservice@barspullen.nl

Bedrukken van uw glaswerk?

Bent u op zoek naar een unieke en elegante manier om uw logo of huisstijl terug te laten komen in uw glaswerk dan kunnen wij u hier uiteraard in voorzien. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij wat.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt op onze website laat het ons dan weten. Onze medewerkers gaan graag voor u op zoek naar alle artikelen die wij momenteel nog niet aanbieden in onze shop. Door ons grote netwerk aan leveranciers is het voor ons mogelijk om aan (bijna) alle verschillende producten te komen. Graag komen wij dan ook met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.