Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Retourneren

Ruilen en Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@barspullen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt eenvoudig een e-mail naar onze klantenservice klantenservice@barspullen.nl sturen met in het onderwerp van uw e-mail het factuurnummer van uw bestelling. Weet u, uw factuurnummer niet meer dan kunt u deze terugvinden in de factuur welke u is toegezonden met uw bestelling, in uw e-mail, of in u account op onze webshop. Daarnaast willen wij u verzoeken om in de e-mail te vermelden welk product u terug wenst te sturen en of u de producten wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij zullen dan contact met u opnemen om de retourprocedure af te ronden.

Voorwaarden voor retourneren

  • Pakketten voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd);
  • Producten zelf zijn onbeschadigd;
  • Eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken;
  • Let op: meet uw glas goed na, wij vergoeden geen verzendkosten bij glazen die retour gestuurd worden.

Wat te doen bij een verkeerde levering?

Indien wij een ander product hebben geleverd dan door u is besteld verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.
Per mail: klantenservice@barspullen.nl
Per telefoon: - maandag tot zaterdag van 08:30 tot 20:00 uur.

Retourkosten

Indien het product niet naar wens is, is de verzending altijd voor rekening en risico van de verzender. In dit geval dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren (onvoldoende gefrankeerde post zal worden geweigerd). Mocht u door Barspullen een verkeerd product zijn toegezonden dan zullen de retourkosten uiteraard niet voor eigen rekening komen.

Wat te doen bij gebroken glas?

Wij van barspullen doen er uiteraard alles aan om ervoor te zorgen dat alle producen veilig en heel aankomen op het verzendadres. Toch kan het voorkomen dat producten tijdens het transport breken. Wanneer dit gebeurd willen wij u vragen een duidelijke foto te maken van het gebroken product en deze te mailen naar onze klantenservice. Vermeld hierbij uw bestelnummer en het item wat tijdens het transport gebroken is. Wij zullen u dan uiteraard een nieuw product opsturen en u hiervan de track&trace gegevens sturen.

Retouradres

Barspullen
Langestraat 143
9712 MD GRONINGEN