Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden

Vandaag besteld, maandag verzonden

Gratis verzending boven € 60,00
Betaal zoals jij dat wilt Betaal achteraf, met Ideal of Creditcard
Maandag tot Zaterdag geleverd, ook in de avond

Om uw bestelling te annuleren dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Wanneer u uw bestelling wilt annuleren voordat de order is verzonden zullen wij de order stopzetten en het betaalde bedrag terugstorten.

Wanneer u van een aankoop af wilt zien dan dient u dit binnen twee weken na ontvangst, ingaande op de dag na de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen, aan ons kenbaar te maken. U kunt er ook voor kiezen om zonder voorafgaande melding uw aankoop te retourneren, u dient dan wel binnen 14 dagen na ontvangst de aankoop te retourneren.

Wij willen u wel verzoeken om aan ons kenbaar te maken dat u, uw bestelling wenst te retourneren. Zo kunnen wij hier rekening mee houden en kunnen wij een snelle afhandeling van uw order realiseren.

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat;
  • Producten zelf zijn onbeschadigd;
  • Eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken;

Indien het product niet naar wens is, is de verzending altijd voor rekening en risico van de verzender. In dit geval dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren (onvoldoende gefrankeerde post zal worden geweigerd). Mocht u door Barspullen.nl een verkeerd product zijn toegezonden dan zullen de retourkosten uiteraard niet voor eigen rekening komen.

Let op: meet uw glas goed na, wij vergoeden geen verzendkosten bij glazen die retour gestuurd worden.

Indien wij een ander product hebben geleverd dan door u is bestelt verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.