Gratis verzending boven € 60,00
Ook avond bezorging

Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*

Vandaag voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Vandaag besteld, maandag verzonden

Van Verre Borrelplank met gat 50 cm

Productbeschrijving

Van Verre Borrelplank met gat 50 cm

an sterk olijfhout gemaakt, handig voor het serveren van brood of als kaasplank. Iedere plank is uniek door de nerf van het hout.Met respect voor omgeving en natuur wordt na een vruchtbaar leven van vaak meer dan honderd jaar, het hout van de doorleefde olijfbomen met aandacht gedroogd in ateliers rond de Middellandse Zee. Een geduldig en zorgvuldig proces om tot een bijzonder en duurzaam product te komen.Aandachtig volgen de handen van de ambachtsman de organische vormen van het hout en verrijken getekend leven. De tekening van het doorleefde hout en de schoonheid van de nerven komen opnieuw tot leven in de vorm van een plank, schaal, lepel of mesje. Met de hand, elk stuk uniek, in kleine hoeveelheden gemaakt.✔ Lengte: 50 cm
✔ Breedte: 22 cm
✔ Dikte: 2 cm

✔ Materiaal: Sterk getekend olijfhout
✔ Herkomst: Een handelsroute product: handgemaakt van doorleefde olijfbomen rond de Middellandse Zee
Ambachtelijk en duurzaam: gemaakt in Tunesië, voor elke olijfboom die gekapt wordt, wordt een nieuwe aangeplant.

✔ Merk: van Verre
gebruik: Voor olijfhout met zijn harde structuur, is afspoelen met warm water voldoende. Geen afwasmachine of zeep. Inwrijven met olijfolie voedt en verrijkt de rijke tekening van het olijfhout en geeft jarenlang plezier! Organisch leven aan tafel!

*Omdat de Van Verre Borrelplanken worden gemaakt van doorleefde olijfbomen kunnen de planken afwijken van de afbeelding.

Artikel informatie

Product codeOL3501
Aantal producten1 stuk
MateriaalHout
ProductenBorrelplank
MerkVan Verre